dimecres, 18 de juny del 2014

Un tutú con snaps

Hacía muchos días que teníamos pendiente un tutú. Para disfrazarse, para danza, para salir a pasear con glamour, para jugar,...así que, cuando vimos el DIY tutorial de El Rincón de Teo, nos lanzamos!
Feia molts dies que teniem pendent de fer un tutú. Per disfressar-se, per anar a dansa, per sortir a passejar amb glamour, per jugar, ... així que, quan vam veure el DIY tutorial de El Rincón de Teo, ens vam animar!

Un par de snaps de corazones y las cintas colgando con flores para que se lo puedan abrocar solitas.



divendres, 13 de juny del 2014

OFERTA JUNIO


Entre el 15 y el 22 de junio te regalamos por cada pedido en snapclic.es un set de 20 estrellas y corazones de colores variados, para que los pruebes y los pongas donde más te apetezca. A lucir estrellas y corazones éste verano!!!
Entre el 15 i el 22 de juny et regalem per cada comanda a snapclic.es un set de 20 estrelles i cors de colors variats, perquè els provis i els posis on més et vingui de gust. A lluir estrelles i cors aquest estiu!!!

divendres, 6 de juny del 2014

FIELTRO+SNAPS / FELTRE+SNAPS



FONT:http://raumstationvokuhila.blogspot.de/2013/12/last-minute-weihnachten-mini-filz.html
El fieltro y los snaps combinan genial, por sus colores, por su sencillez y por su versatibilidad. Aquí un ejemplo más, ni un sola costura para hacer unos bols divertidos y prácticos para regalar, para llenar, para dejar las llaves, como panera, para guardar los hilos y las lanas, y un largo etcétera....
El feltre i els snaps combinen genial, pels seus colors, per la seva senzillesa i per la seva versatilitat. Aquí un exemple més, ni un sola costura per fer uns bols divertits i pràctics per regalar, per omplir, per deixar les claus, com a panera, per guardar els fils i les llanes, i un llarg, llarg etcètera ....
FONT:http://raumstationvokuhila.blogspot.de/2013/12/last-minute-weihnachten-mini-filz.html
______________________________________________________
Comprar FELTRE/FIELTRO Obrador Xisqueta, AQUÍde 3 i 5 mm, Planxes de feltre de 20 x 30 cm fetes amb 100%pura llana verge Xisqueta.de 3 y 5 mm, planchas de fieltro de 20x30 cm hechas con 100% lana virgen Xisqueta.