dimecres, 19 de febrer de 2014

Entrevista a SNAPCLIC a Fundació Món Rural


Fa uns dies la Fundació Món Rural ens va demanar que féssim una xerrada orientada a joves i aturats del món rural sobre els nous jaciments d'ocupació en aquest entorn, donant el nostre punt de vista com a empresa que ha nascut en temps de crisi i que ha creat ocupació i feina a partir d'una idea original. En el món rural no tot és serveis, turisme i ramaderia, feines de temporada, poc especialitzades i amb sous ajustats. Hi ha altres possibilitats aprofitant el que ens ofereixen les noves tecnologies. Crear autoocupació és possible, i Ruralactiva dóna eines i recolzament per que aquestes persones emprenedores puguin tirar endavant els seus projectes.

Hace unos días la Fundación Mundo Rural nos pidió que hiciéramos una charla orientada a jóvenes y parados del mundo rural sobre los nuevos yacimientos de empleo en este entorno, dando nuestro punto de vista como empresa que ha nacido en tiempos de crisis y que ha creado empleo y trabajo a partir de una idea original.
En el mundo rural no todo son servicios, turismo y ganadería, trabajos de temporada, poco especializadas y con sueldos ajustados. Hay otras posibilidades aprovechando lo que nos ofrecen las nuevas tecnologías. Crear autoempleo es posible, y RuralActiva da herramientas y apoyo para que estas personas emprendedoras puedan sacar adelante sus proyectos.
______________________

Total que además nos han hecho una entrevista, así que si quieres saber un poquito más de Snapclic, clica aquí. Está en catalán, en breve colgaré la traducción.

Total que a més ens han fet una entrevista, així que si vols saber una mica més de Snapclic, clica aquí. Està en català, en breu penjaré la traducció.
______________________

RURALACTIVA, dins de la Fundació Món Ruralés una plataforma per acostar als emprenedors rurals tots els recursos i les entitats que els poden oferir informació, serveis i suport per a desenvolupar amb èxit els seus projectes.
Alhora, és un marc idoni per a realitzar projectes i recerques que es tradueixin en millores de les estratègies i mecanismes de suport que es posen a disposició dels emprenedors de les comarques rurals.
I sobretot, és un espai per a l’intercanvi d’informació, la interacció i el contacte entre tots aquells que volen contribuir al foment de l’emprenedoria rural: administracions, entitats, particulars, acadèmics i investigadors, etc.

RuralActiva,  dentro de la Fundació Món Rural,es una plataforma para acercar a los emprendedores rurales todos los recursos y las entidades que les pueden ofrecer información, servicios y apoyo para desarrollar con éxito sus proyectos. 

Asimismo, es un marco idóneo para realizar proyectos e investigaciones que se traduzcan en mejoras de las estrategias y mecanismos de apoyo que se ponen a disposición de los emprendedores de las comarcas rurales. 
Y sobre todo, es un espacio para el intercambio de información, la interacción y el contacto entre todos aquellos que quieren contribuir al fomento de la emprendeduría rural: administraciones, entidades, particulares, académicos e investigadores, etc.
Ens han fet una entrevista!!
1 comentari: